Industrieel en vintage

Visited 903 times , 2 Visits today

Oud, industrieel, vintage meubilair. Oude meubelen met een stoere uitstraling die vroeger werden gebruikt in fabrieken, werkplaatsen en winkels. Tafels, stoelen, krukken en kasten met een praktische uitstraling, simpel en strak vormgegeven. Gemaakt van robuust metaal en stevig hout, soms afgebladderd en geroest, maar wel met charme en karakter.
Een paar oude werkstoelen of een metalen lockerkast kunnen een bijzondere blikvanger vormen in je kamer. Juist de combinatie industrieel brocante met een modern, strak of wit interieur is heel fraai. Zeker niet je hele huis inrichten met industriële meubelen want dan lijkt het meer op een uitdragerij of oude rommelschuur.
Zelf heb ik ook een nieuwe aanwinst, een stoere, fijne werkstoel. Maanden naar op zoek geweest en nu de juiste gevonden! Het leuke van zo’n zoektocht is dat het je ook weer op nieuwe plekken brengt.
Vandaag was ik bij Woodstock Wonen. Woodstock wordt gerund door een vrolijke eigenaresse. Haar collectie industrieel brocante omvat tafels, stoelen, kasten, mooie industriële lampen en allerlei leuke, kleine aanwinsten.
Voor bezichtiging van de meubels kun je altijd een afspraak maken, ze zijn gevestigd net boven Nijmegen. Voor meer info check de website Woodstockwonen.com.

Enthousiast over dit blog? Fijn als je het wilt delen!

 

Add a comment

*
*
*

 
UA-46700011-2