Je huis vertelt wie je bent

Visited 835 times , 2 Visits today

Het zakenblad Elsevier beschrijft in de nieuwste uitgave Stijl – Vrouwenmode vijf modehuizen die ook een eigen interieurlijn ontwerpen.
De kussens, linnengoed, spiegels of accessoires voor de hond weerspiegelen precies de stijl van hun catwalk-kleding. Vrolijke streepjes bij Missoni en veel pracht en praal bij Versace Home.

Wel een beetje over de top, maar je weet nu zeker dat je jurkje klopt met je poef! Een beetje waarheid zit er toch wel in.

SHE IS IN THE MOOD geeft styling inspiration voor leefruimte of werkruimte, fashion en life style. En meestal een combinatie hiervan omdat je deze niet los van elkaar kunt zien. De inrichting van je slaapkamer wordt nog completer met inspiratie voor een nachtjurkje, lingerie of pantoffeltjes. En bedrijfskleding die je draagt versterkt het imago van je bedrijf, maar moet ook matchen met de inrichting van je werkplek.

Ontwerpster Diane von Furstenberg presenteerde haar interieurcollectie onder de naam ‘Interior meets fashion’. Want, zo zegt ze, ‘Je huis vertelt wie je bent, en wie je wilt zijn’. Klopt!

Vind je deze blog leuk of interessant? Deel ‘m dan met je netwerk!

Add a comment

*
*
*

 
UA-46700011-2