Liefde voor het boek!

Visited 824 times , 2 Visits today

Crowdfunding, een grote groep mensen legt een klein bedrag in om zo een zakelijk inititief van de grond te krijgen. Voor het eerst dat ik me hierin verdiep, en er gaat een nieuwe wereld open! Wat een hoeveelheid en diversiteit aan bedrijven, ideeën, projecten, goede en minder goede plannen krijgen een kans met crowdfunding.

Zo ook Dekker v.d. Vegt, de boekhandel in Nijmegen. Vol energie en passie wordt er nu gewerkt door alle medewerkers om er een mooie, onafhankelijke boekhandel van te maken. Een ontmoetingsplaats voor iedereen die van lezen houdt.

Ik vind het heerlijk om op zaterdag een uurtje rond te kijken tussen alle nieuwe boeken, op mijn verjaardag maak je me het meest blij met een boekenbon, en thuis puilt de boekenkast nu zo uit dat er een grotere komt.
Dus werd ik ‘Vriend van Dekker v.d. Vegt’. Ik wens hen veel succes bij alle enthousiaste plannen en initiatieven!

Ben je enthousiast over deze post? Deel het met je vrienden!

Add a comment

*
*
*

 
UA-46700011-2