Mijn werkplek

Visited 1318 times , 1 Visit today

Niets leukers dan mijn eigen werkplek voor SHE IS IN THE MOOD inrichten. Het oude, moderne bureau gaat eruit, alle overbodige rommel ook, en ik mag in de prachtige serre uitbouw van het huis mijn eigen plekje maken.

De uitbouw ligt aan de voorzijde van het huis, en kijkt uit op de straat. Vanaf het middaguur staat hier een heerlijk zonnetje naar binnen te schijnen. Het is een fijne plek om te zitten. Doordat er geen deur is die de kamer afsluit, heb ik wel contact met alles en iedereen in de huiskamer. En toch is de plek apart genoeg om er rustig te kunnen werken.

Mijn werkplek is voldoende ruim om een groot bureau in kwijt te kunnen. En het liefst wil ik ook een zitje of leestafel om eventueel mensen te kunnen ontvangen.

Waarden: warmte en gezelligheid, eigenheid, ruimte, professionele werkplek, oud met nieuw, romantisch met strak, kleur, frutsels en spulletjes

Het nieuwe bureau wordt de blikvanger in de kamer. Het moet groot genoeg zijn om met minstens twee computers naast elkaar te werken, om het snij-apparaat op te installeren, voldoende ruimte om alle knipsels, kleurstalen, etc. op te laten slingeren.

De kleur van de meubels wordt overwegend wit. De bestaande boekenkast kan eventueel blijven staan maar moet dan worden wit gebeitst. Ik wil in elk geval veel kleur in de kamer; turkoois, roze, lichtblauw, oranje, pastelgroen. Accessoires moeten kleur aan de ruimte geven. Bijvoorbeeld door grote zitkussens, kleine kussentjes op de stoelen, veel fotolijstjes, gekleurde schilderijtjes, gekleurde vazen en andere accessoires in de kast.

De sfeer van de meubels mogen een mengsel worden van brocante, oud industrieel en nieuw romantisch. Verschillende stoelen door elkaar zijn leuker dan vier dezelfde rond een tafel. Op de vloer wil ik graag een groot vloerkleed, vrolijk gekleurd of een koeienhuid.

 

Her business moods Р styling your business

Add a comment

*
*
*

 
UA-46700011-2