Styling van een hippe bus

Visited 1358 times , 1 Visit today

Genietend van een vrije middag, het zonnetje schijnt, raampje open en de radio op hard! In onze hippie bus rijden we het-heerlijke-niets-doen tegemoet…

Opdrachtomschrijving: Een standaard rood Volkswagen camper busje wordt opnieuw gestyled tot een kleurrijke hippie-bus. De camper heeft een oorspronkelijke Westfalia California inrichting. Er is genoeg ruimte om er met 4 personen mee weg te gaan. Het busje heeft een hefdak voor extra slaap/sta-ruimte.

Waarden: vrijheid, genieten, zomer, vrolijke kleuren, niets-moet-alles-mag, surfen, ik vertrek, vakantie gevoel, avontuur

De buitenkant van de bus is rood. De lak is redelijk onbeschadigd voor een bus van 25 jaar oud. Op beide zijkanten wordt een grote print van bloemen en vogels aangebracht. De kleurrijke print maakt de bus opvallend en straalt ‘zomer’ en ‘genieten’ uit. De hoofdkleuren van deze hippie print zijn roze, paars, oranje, rood. Details van de print worden aangebracht op de voorkant en achterkant van de bus.

De bestaande kastjes en keuken in de camperbus hebben een authentieke print die past bij de oude bekleding. De huidige frontjes van de kastjes worden vervangen door nieuwe. Een van de kastjes achterin krijgt een grote spiegel.

De nieuwe vloerbedekking wordt donker paars. Vieze vlekken of voetstappen vallen zo niet op. Er is gekozen voor laagpolig tapijt dat makkelijk schoon te maken is. De achterbank en beide voorstoelen worden opnieuw bekleed. Er wordt gekozen voor een gemêleerde stof in een rode tint. Ook de binnenbekleding van de autodeuren worden vervangen. Op de banken komen gekleurde fleece dekens en kussens in oranje, paars roze. En over de achterbank ligt een rode schapenvacht.

 

Add a comment

*
*
*

 
UA-46700011-2