Studentenkamer in stijl

Visited 1898 times , 2 Visits today

Moodboards passen bij me, al zo lang als ik me kan herinneren maak ik collages die pasten bij dat moment in mijn leven. Die waren altijd heel persoonlijk, vaak kleurrijk en soms alleen voor mezelf bedoeld.

Inmiddels maak ik met mijn bedrijf HER BUSINESS MOODS  regelmatig professionele moodboards die laten zien hoe een life style, een website en blog, een outfit of  een (bedrijfs)ruimte er uit kan zien. Altijd bijzonder om te doen. Een moodboard helpt bij het stylen van een ruimte. Het geeft richting en inspiratie, en voor veel mensen maakt een moodboard direct de sfeer van een ruimte duidelijk.

Nu mijn oudste zoon uit huis vertrekt richting Delft, moet er ook een studentenkamer worden ingericht. Ik krijg weliswaar veel richtlijnen mee en beperkingen opgelegd door zoonlief (bed en bureau is genoeg, nee geen stoel – ze zitten wel op mijn bed, zeker geen kleur want beige gordijnen zijn ook prachtig) maar verheug me toch op het schilderen, heb volop inspiratie voor de styling, en kijk uit naar het inrichten.

En natuurlijk maak ik ook nu een moodboard, met als belangrijke waarden stoer, mannelijk, warme kleuren, functioneel en betaalbaar. Heel handig voor een bijna volwassen puber, om mee te nemen bij het uitkiezen van een prachtig, zacht aubergine kleurig tapijt en allerlei kussens in natureltinten!

 

 

Add a comment

*
*
*

 
UA-46700011-2