Styling van bedrijf of werkplek

Je werkplek is een belangrijke ruimte, waar je veel tijd doorbrengt. De juiste styling van je werkplek nodigt uit tot beter presteren en tot het bedenken van meer creatievere ideeën en strategieën. Je kantoor vraagt om meer dan een functionele en technische inrichting. Een fijne kantooromgeving ondersteunt de activiteiten van je bedrijf, het motiveert ook je medewerkers, het maakt ze blij.

Ik maak je bedrijf mooier! Met uniformiteit en een eenduidige uitstraling als uitgangspunten maak ik graag een stylingvoorstel in de vorm van een moodboard dat weergeeft waar jouw bedrijf voor staat.

Een moodboard vol inspirerende ideeën combineer ik met praktische zaken als indeling en gebruik van een ruimte. Je krijgt een bijbehorend advies over kleuren, materialen en mogelijke accessoires. Daar kun je zelf mee aan de slag, maar ik help je ook graag bij de uitvoering ervan. Alles is mogelijk.

En dat hoeft niet in de papieren te lopen. Een opfrisbeurt volstaat om een kantoor of andere werkruimte een hele nieuwe ‘look’ te geven. Dat kan door een muur opnieuw te verven, planten neer te zetten, nieuwe koffiekopjes te kopen, de indeling van bureaus te veranderen, ze te combineren met bijpassende ladeblokken of te kiezen voor accessoires in heldere, frisse kleuren. Ook met relatief beperkte inspanningen kan een groot resultaat worden bereikt.

UA-46700011-2